Slide background

Despre Vamex

Un complex de extracte naturale – ajutor în tratarea insomniei şi a altor probleme de sănătate ce apar ca urmare a stresului

Stresul este tot mai prezent în viaţa noastră, ca urmare a modului de modului în care trăim, muncim, şi car urmare a schimbărilor extrem de rapide şi a nesiguranţei în ce priveşte condiţiile de muncă şi de viaţă. Stresul declanşează numeroase probleme de sănătate. El poate produce dereglări în plan emotiv, mintal şi/sau fizic, în organismul uman. Dacă stresul este acut, de scurtă durată, el declanşează insomnie, irascibilitate, scăderea concentraţiei, imposibilitatea de a menţine atenţia, transpiraţie acută, schimbări dese şi bruşte de dispoziţie, etc.

Însă, dacă stresul se perpetuează pentru o perioadă mai lungă de timp, el poate duce la o deteriorare mai gravă a sănătăţii care se poate reflecta în creşterea tensiunii arteriale, dereglarea metabolismului grăsimilor şi glucidelor în sânge (care declanşează diabetul), pierderea interesului pentru sex, creşterea frecvenţei infecţiilor, senzaţia de oboseală continuă, deznădejde, depresie; deseori apar dereglări ale funcţiilor glandelor endocrine care reglează procese fiziologice extrem de importante în interiorul ţesuturilor/organelor/sistemelor organismului uman (dereglarea acestui sistem regulator complex se poate prin imposibilitatea de a procrea, dereglarea ciclului menstrual, etc.).

Până şi vasele sanguine au de suferit, în primul rând vasele sanguine coronariene, ducând la deteriorarea muşchiului inimii. Stresul acţionează negativ şi asupra căilor respiratorii, ficatului, reduce activitatea întregului sistem imunitar, facilitând astfel apariţia şi dezvoltarea a numeroase infecţii, numeroase boli şi chiar boli maligne.

Ca un ajutor în prevenirea şi combaterea situaţiilor de stres şi în reducerea complicaţiilor apărute ca urmare a stresului, se recomandă consumul de suplimente nutritive. Un astfel de supliment este şi Vamex.

Relaxaţi-vă cu Vamex

Vamex calmează în cel mai natural mod, îndepărtează senzaţia de tensiune psihică şi anxietate, ameliorează starea de dispoziţie şi ajută în combaterea insomniei.

Vamex este un supliment complet natural care conţine extracte standardizate din valeriană, roiniţă şi hamei, având un efect de combatere a depresiei, insomniei, stresului şi tensiunii psihice, lucru dovedit clinic şi confirmat ştiinţific.

Echipa de suport 24/7 (non-stop)

Doriţi mai multe informaţii sau un sfat?

+40 722 604 912

Consultanţă

Consultanţă de specialitate

Dacă doriţi un sfat al consultanţilor de specialitate ai International Health, adresaţi-vă GRATUIT echipei de suport!

Bine de ştiut

Vamex este un complex de antioxidanţi puternici care acţionează ca adjuvant în terapia şi tratamentul celor mai grave boli.

Toate componentele complexului Vamex sunt extracte naturale nealterate biologic şi nemodificate genetic.

Vamex este produs în Germania conform celor mai înalte standarde ale industriei farmaceutice din U.E.