Slide background

Compoziţia Vamex

Vamex este un supliment nutritiv, cu efect sedativ natural, care are în combinaţia sa trei antioxidanţi naturali care au o acţiune pozitivă asupra organismului atunci când acesta este bruscat psihic şi fizic ca urmare a diferitelor situaţii stresante din viaţă.

Hamei (Humulus lupulus) 15 mg
Roiniţă (Melissa officinalis) 25 mg
Valeriană (Valeriana officinalis) 90 mg

Hamei (Humulus lupulus)

hmeljHamei (Humulus lupulus) este o plantă erbacee utilizată de secole în medicina tradiţională, naturistă. Acţiunea lui pozitivă asupra organismului se reflectă în primul rând asupra sistemului nervos, apoi asupra organelor de digestie, dar şi asupra sistemului urogenital (mai ales la femei).

Este om sursă naturală de vitamine (mai ales vitamine din complexul de vitamine de tip B), minerale, fibre vegetale, hormoni vegetali, etc. Are o acţiune calmantă asupra sistemului nervos, cu efect de sedativ natural, însă nu creează dependenţă, precum medicamentele sintetice cu acţiune similară. Efectele lui pozitive se văd în numeroase stări, cum sunt: insomnia şi dereglările de somn, nervozitate şi anxietate, schimbări bruşte şi inexplicabile de dispoziţie, senzaţii de frică şi nelinişte, probleme în timpul menopauzei (mai ales bufeurile de căldură).

Roiniţa (Melissa officinalis)

maticnjakRoiniţa (Melissa officinalis) este de asemenea prezentă din timpuri străvechi în medicina tradiţională având efecte pozitive numeroase asupra sănătăţii organismului. Componentele cele mai importante ale roiniţei sunt uleiul eteric (0,01-0,1%), camforul, taninii, materiile amare, flavonoizii, clorofila. Are un efect pozitiv asupra funcţionării inimii, glandelor cu secreţie internă, sângelui, reduce stările de balonare în stomac şi crampele intestinale, reduce stările de vomă şi combate diareea; acţionează pozitiv şi asupra cefaleelor şi oboselii cronice; însă.

Cele mai puternice efecte s-au observat asupra sistemului nervos, mai ales în cazul stărilor de nervozitate, insomnie, frică, anxietate, tensiune psihică.

Unele cercetări arată eficienţa lui în asemenea stări este mult crescută dacă se consumă în combinaţie cu valeriana. Acţionează pozitiv şi asupra concentrării şi creşte atenţia. ESCOP (Organizaţia Ştiinţifică Europeană de Fitoterapie) recomandă roiniţa pentru uz intern în cazul stărilor de stres, anxietate, tensiune psihică, iritabilitate şi în tratamentul simptomatic al dereglărilor de digestie a alimentelor.

Valeriana (Valeriana officinalis)

valerijanaValeriana (Valeriana officinalis) se utilizează de asemenea de milenii în medicina tradiţională. Denumirea latină a acestei plante se traduce în “stare de bine”. Conţine un mare număr de componente cu acţiune biologică calmantă în organismul uman. Printre acestea se disting alcaloizii, fibrele şi hormonii vegetali, acidul valerianic, enzimele, uleiurile eterice, etc. Valeriana acţionează ca un sedativ, dar are şi un efect de detoxificare asupra organismului.

Valeriana, spre deosebire de sedativele sintetice, nu creează dependenţă. Efectele pozitive ale valerianei se disting mai ales în următoarele stări: anxietate, insomnie, nervozitate, frică, irascibilitate, oboseală cronică, etc.; efectele ei pozitive s-au observat, de asemenea, în cazul anginei pectorale, alergiilor (mai ales urticaria) declanşate de stres, astmului, etc. totuşi, valeriana se utilizează cel mai frecvent în cazul dereglărilor de somn, în primul rând insomnie, stărilor de anxietate, nervozitate, isteriei, ipocondriei, cefaleelor, migrenelor, etc.

Vamex nu creează nici un fel de dependenţă, şi nu are efecte nedorite. O singură tabletă de Vamex poate să vă relaxeze şi să vă refacă echilibrul natural al organismului. Se recomandă în egală măsură femeilor şi bărbaţilor, tinerilor şi vârstnicilor care au stări de nelinişte, tensiune interioară, irascibilitate, care sunt expuşi situaţiilor de stres şi care au probleme cu somnul.

Vamex prin acţiunea sa reglează nivelul de serotonină dopamină şi noradrenalină în organism, aceştia fiind neurotransmiţători importanţi în organism, cu rol în reglarea stărilor de dispoziţie. Dispoziţie este o funcţie extrem de importantă a organismului uman, întrucât susţine dorinţa de viaţă în organism. Scăderea bunei dispoziţii duce la stări de durere sufletească suportată foarte greu de cei ce suferă de depresie, ducând la pierderea dorinţei de a trăi.

Chiar şi o depresie uşoară este neplăcută, iar o depresie gravă echivalează cu o agonie psihică, care fără un tratament agresiv poate dura la nesfârşit, sau poate determina sinuciderea. Datorită suferinţei pe care o produce, depresia este o boală care are ac rezultat cel mai mare număr de sinucideri – 70% din numărul total de sinucideri, în lume.

Vamex acţionează ca un sedativ şi antidepresiv natural. Chimicalele naturale, denumite şi hormonii bunei dispoziţii, refac buna dispoziţie şi stimulează dorinţa de viaţă şi combat hormonii stresului care reduc buna dispoziţie. Hormonii stresului au un rol pozitiv atunci când, în situaţii de pericol iminent trebuie să reacţionăm rapid şi eficient, dar când hormonii stresului sunt în concentraţie mare pentru o perioadă mai îndelungată, iar hormonii bunei dispoziţii sunt în concentraţie scăzută, apar depresia, anxietatea, oboseala cronică, cade sistemul imunitar, iar organismul suferă.

Depresia este adânc înrădăcinată în sistemul nervos central şi, până în prezent, nu se cunosc metode eficiente de a o elimina permanent. Datorită componenţei sale complet naturale, Vamex are un triplu efect în refacerea bunei dispoziţii, conţinând trei dintre cele mai cunoscute antidepresive şi sedative naturale.

Ce trebuie să ştiţi despre Vamex?

Vamex nu acţionează imediat, cum se întâmplă în cazul sedativelor sintetice şi de aceea este crucial să se ia cu regularitate şi constant, urmând cu stricteţe recomandările medicului curant.

Vamex nu creează dependenţă. Dacă trebuie să luaţi Vamex pentru o perioadă mai îndelungată, este pentru că starea dvs. de sănătate este grav afectată (este la fel ca şi în cazul diabetului şi hipertensiunii), şi nu pentru că produsul creează dependenţă.

Vamex nu va face din cel care îl consumă un “zombi”, nu creează stare de somnolenţă. Dacă veţi avea o asemenea stare, înseamnă că aşi luat prea mult şi trebuie să reduceţi doza zilnică.

Vamex nu produce stări de euforie. Dacă un om sănătos consumă Vamex, nu va simţi probabil nimic, nici o schimbare în starea psihică şi sufletească.

Vamex nu este destinat “îngropării” problemelor psihice şi de viaţă, li nici nu le va rezolva. Pentru bolnavul de depresie, această boală este cea mai mare problemă de viaţă şi este prima problemă ce trebuie tratată, dar Vamex nu vă va împiedica să rezolvaţi problemele de viaţă cu care vă confruntaţi. Dimpotrivă, vă va ajuta să vă puteţi concentra în rezolvarea acestora.

Echipa de suport 24/7 (non-stop)

Doriţi mai multe informaţii sau un sfat?

+40 722 604 912

Consultanţă

Consultanţă de specialitate

Dacă doriţi un sfat al consultanţilor de specialitate ai International Health, adresaţi-vă GRATUIT echipei de suport!

Bine de ştiut

Vamex este un complex de antioxidanţi puternici care acţionează ca adjuvant în terapia şi tratamentul celor mai grave boli.

Toate componentele complexului Vamex sunt extracte naturale nealterate biologic şi nemodificate genetic.

Vamex este produs în Germania conform celor mai înalte standarde ale industriei farmaceutice din U.E.